ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ
ΤΟ
ΔΙΚΟ ΣΑΣ
ΣΤΥΛ

Η Έλενα Σουλιώτη ίδρυσε το atelier “LeSposeDiElena” το 1999 και έκτοτε σχεδιάζει και παράγει μοναδικές νυφικές και βραδινές δημιουργίες, που υμνούν την κομψότητα και τη θηλυκότητα.

Με την απαράμιλλη αίσθηση του στυλ που διαθέτει η ίδια, την ιδιαίτερη ματιά της αναφορικά με τις λεπτομέρειες και τα τελειώματα των ρούχων, καθώς και την εξαιρετική χειροποίητη δουλειά και την κατασκευαστική δεινότητατου atelier της, έχει κερδίσει τον απόλυτο σεβασμό του χώρου της υψηλής ραπτικής και ένα διαρκώς αυξανόμενο αριθμό από ευτυχισμένες πελάτισσες.

Για την Έλενα, κάθε νύφη είναι μια μοναδική προσωπικότητα, ένα ξεχωριστό αστέρι και επενδύει όλη την αγάπη της, τις προσπάθειες και τη σχεδιαστική της μαεστρία στο να πραγματοποιήσει το όνειρο και να κάνει αυτό το αστέρι να λάμψει. Η σχεδιάστρια επιλέγει προσεκτικά, από όλες τις σημαντικές Ευρωπαϊκές αγορές, πολυτελή υφάσματα σε ποικιλία σχεδίων, πολλά εκ των οποίων διαθέτει κατ’ αποκλειστικότητα στην εγχώρια αγορά. Ιταλικό μετάξι, φίνεςγαλλικές δαντέλες, ολομέταξες μουσελίνες, οργάντζες, ταφτάδες και τούλια μεταμορφώνονται σε πολυτελείς, αιθέριες και νεανικές δημιουργίες, μέσα απ’ τη μεγάλη εμπειρία και τις καινοτόμες μεθόδους της. Η θηλυκότητα και η κομψότητα στα καλύτερά τους.

Όνειρο και δημιουργία, πολυτέλεια και υψηλή αισθητική, χρόνια εμπειρίας και εξαιρετική παροχή υπηρεσιών, όλα συναντώνται στο atelier της Έλενας Σουλιώτη “LeSposeDiElena” και μπλέκονται γλυκά στις μοναδικές της δημιουργίες.

Το ζεστό και φιλόξενο atelier της στο Παγκράτι σας περιμένει να την ανακαλύψετε.